KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
X
Másolás vágólapra

Nemzetközi karrier vár Istenes Bencére?

szerző:
2016.08.18. 19:15

Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint Istenes Bence családjával együtt Németországba költözik. Sokan csak kósza pletykának tartották, pedig igaz.

 

A harminc éves műsorvezető a német tévék műsorain nőtt fel, azt mondja kisfiával is következetesen németül beszél, szeretnék kétnyelvűként felnevelni Adéllal a kisfiút.

 

 

 

Bence Magyarországon született, de középiskolás korától Németországban élt és ott is járt iskolába. Azt meséli, annak idején a német tévék műsorain nőtt fel, azokon keresztül szerette meg a televíziózás világát.

 

 

 

Most ezért is él ezzel a különleges lehetőséggel, de a költözés természetesen nem jelenti azt, hogy lemond arról, amit itthon eddig elért.

 

 

 

Istenes Bence a hazai média egyik legszínesebb egyénisége. Azt mondja, nem tud választani, hogy eddigi műsorai közül melyik a kedvence.

 

 

 

A Fókusz riportere is az X-Faktor felvételének szünetében beszélgetett a műsorvezetővel. Bencének sok munkája van már most is, ami egyre csak több lesz.

 

 

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legfrissebb adás

Hozzászólások

A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre.

0 hozzászólás

Hozzászólás:

500 karakter
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!