Fókusz

2015.08.03. 15:28 (hétfő)

Mutasd a kukád, megmondom ki vagy!

Mutasd a kukád, megmondom ki vagy!

Kíváncsiak voltunk, van-e ennek az állításnak bármiféle igazságalapja, és, hogy valóban lehet-e következtetéseket levonni bárkiről a szemete alapján.

A kukások órákig tudnának mesélni arról, hogy mi az, amit a szemetünk elárul rólunk, ők ugyanis nap, mint nap szembesülnek ezzel munkájuk során, de a bűnesetek felderítéséhez is szokták vizsgálni a hulladék-gyűjtők tartalmát. Annyit elárulhatunk, hogy a szemét-vizsgálata nem mindenkinél zárult pozitívan: lemezlovasunk, Voksán Virág mondhatni kissé kiborult néhány megállapításon. De ne is vele kezdődjön a nagy kukateszt, hanem a valósághős Dennisszel.

Dennist visszaküldjük a házba, és már jöhet is szakértőnk Mária, aki klinikai szakpszichológusként és kriminálpszichológusként is dolgozik. Most pedig Dennis szemetesét fogja megvizsgálni. Nem árultuk el neki, hogy kinek a hulladékát kell átnéznie, lássuk, mennyire jönnek be a tippjei.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való