Fókusz

2015.09.14. 14:58 (hétfő)

Mindenki beleesik a felnőttkori-lázadás csapdájába?

Mindenki beleesik a felnőttkori-lázadás csapdájába?

Az a bizonyos X, amikor már eltelik annyi idő a felnőttkorból, hogy az ember számot vet, és listát készít arról, mi minden teljesült a gyerekkori álmokból. Nagy Alexa, Horányi Juli, Tóth Vera és Puzsér Róbert meséltek arról, ők hogyan élték meg azt, amikor 30, illetve 40 évesek lettek.

Kapuzárási pánik - a hétköznapokban így nevezzük, amikor a férfi megijed attól, hogy betöltött egy bizonyos életkort, ezért egyik napról a másikra olyan életet kezd élni, amit talán még sosem. Hogy ne késsen le az életről, hogy bepótolja, amit kihagyott vagy hogy bebizonyítsa magának, hogy még mindig képes arra, amire a huszas évei elején.

A jelenség jó esetben új sikerekre inspirálja, rossz esetben tönkreteszi a családját. Kíváncsiak voltunk, vajon ugyanakkor sétálunk-e bele a felnőttkori lázadás csapdájába, mint régen és hogy vajon a nők szintén elkövethetik-e a férfiak klasszikus hibáit.

Puzsér Róbert hosszabban is mesélt a kapuzárási-pánik tévhitéről és a felnőttek vágyairól.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való