Fókusz

2015.03.09. 17:00 (hétfő)

Míg a halál el nem választ? Szerelem a Villán túl

Míg a halál el nem választ? Szerelem a Villán túl

Forró csókok, szerelmes ölelések és heves szócsaták. A ValóVilág7-ben csak úgy forrt a levegő, pikkpakk álltak össze a párok, akik ráadásul kint is úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Láttunk már százszor ilyet, ám sajnos mostanra egyik kapcsolat sem állta ki az idő próbáját. Hollósi Szandra riportja.

Reméljük az idei széria szerelmespárjaival ez egészen máshogy lesz. A fiatalok egyre jobban kiismerik egymást. És bizony van olyan is, amit nem annyira kedvelnek a másikban.

Laci és Edina valamint Anett és Robin minden egyes percet megragadnak, hogy szerelmükkel együtt lehessenek. Fanni és Dennis visszafogottabban nyilatkoznak kapcsolatukról, kevesebb a rózsaszín köd, mégis úgy tűnik, kapcsolatuk a Villán kívül is folytatódni fog.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való