Fókusz

2015.09.23. 16:00 (szerda)

Mi történt Elzával, mindenki örök kisoroszlánjával?

Mi történt Elzával, mindenki örök kisoroszlánjával?

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisoroszlán, akit Elzának hívtak. Édesanyjának elapadt a teje, így nem tudta tovább szoptatni kicsinyeit, az egyikük el is pusztult, de Elza életben maradt. Hála gondozójának.

Pullai Béla, a kecskeméti vadaskert igazgatója, kiskorától kezdve nevelte-gondozta az oroszlánt a saját irodájában.

A kicsi és játékos szőrgombócról az RTL többször is forgatott annak idején. Amikor 3 kilós volt, amikor félévesen 40 kiló lett és amikor betöltötte az egy évet. A felvételekben van egy közös és rendkívül megható momentum: mindegy, hogy Elza hány éves: háláját mindig egy hatalmas öleléssel és szerető bújással fejezte ki gondozójának. Még akkor is, amikor 140 kilós lett.

Elza most novemberben lesz 3 éves. Kíváncsiak voltunk, hol tart most az élete. A felcseperedéséről a vadaspark dolgozói egy édes montázst is készítettek.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való