KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
X
Másolás vágólapra

Megdöbbentő szavazási eredmények

szerző:
2016.11.25. 19:25

A Fókusz megszerezte a legutóbbi X-Faktor adás szavazási adatait. Megmutatta Tóth Gabinak és Puskás Petinek, akiknek leesett az álluk…

Érdekes és megdöbbentő szavazási adatokat kapott a Fókusz, az X-Faktor első három adásainak eddig titkolt eredményeiről. Ezeket megmutattuk több versenyzőnek és mentornak is. Mindenki megdöbbent a számok láttán.

Az elmúlt három adásban 2 különböző produkció volt az első helyen, Jáger Kinga az előző adásban a negyedik helyen végzett, és innen jutott végül a kieső helyre.

Múlt szombaton Fejes Szandra és Ónódi János párbajozott. Most kiderült, hogy, ha a szavazási arányokat és nem a darabszámokat vennénk figyelembe, akkor az egyik párbajozó más előadó lett volna.

Múlt hétvégén volt az utolsó olyan alkalom, amikor két versenyzőnek is haza kellett mennie. Mostantól azonban visszaáll a régi rend, egy kiesővel. Megtudtuk, hogy a legutóbbi párbajban részt vevő és továbbjutott énekes neve korábban már szerepelt egyszer a borítékban. Tehát, ha akkor a mentorok szavazatai alapján döntetlen lett volna az eredmény, másik párbajozó esett volna ki a versenyből.

Az X-Faktor szavazása idén jelentősen megváltozott. Az énekesekre hagyományos SMS-ben és az RTL24 nevű applikáción keresztül lehet szavazni. Az RTL 24 applikáción keresztül a produkciók és az értékelés alatt az igen és nem választásával nyilváníthatnak véleményt.

Az sms szavazásnál 1 telefonszámról csak 10 SMS küldhető. Legutóbb az első és a kieső produkciók közötti szavazatkülönbség mintegy 50 000 db volt, miközben arról, hogy ki párbajozik múlt héten, 355 szavazat döntött.

Szombat este már csak hat versenyzőre szavazhatnak, akiknek igazán nehéz hetük volt, hiszen szombat este a szóló dalok mellett duettekkel is készülnek majd.

A teljes adást megnézhetik az RTL Moston!

Legfrissebb adás

Hozzászólások

A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre.

0 hozzászólás

Hozzászólás:

500 karakter
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!