Fókusz

2015.10.02. 18:45 (péntek)

Lagzi Lajcsi öccse szerint az újságokban sok valótlanság jelent meg

Lagzi Lajcsi öccse szerint az újságokban sok valótlanság jelent meg

Galambos Istvánt pénteken telefonon értük utol. Kiderült, hogy a mulatós sztár feleségét már szabadon engedték.

Szerinte a gyermekek nagyon jól viselik a kialakult helyzetet. Amíg szüleik előzetesben voltak, egy családi barát vigyázott rájuk. István azt mondja, a bátyja egyik vállalkozásában sem érintett. Ők csak a zenében üzleteltek. Nagyon fáj neki, hogy nem lehet ő a kapcsolattartó, amíg Lajcsi előzetesben van.

A Galambos Lajoshoz fűződő Boglárka lakóparkban két nappal ezelőtt felfüggesztették a gázszolgáltatást. Megkerestük a szolgáltatót, akik arra hivatkoztak, hogy az épületben található 42db lakás közül 14 esetben találtak arra utaló nyomot, hogy korábban szabálytalan vételezés történt. A gázt a közvetlen vagyon- és életveszély miatt kell szüneteltetni a lakóparkban.

A hírek arról is szóltak, hogy Lajcsi mocsai birtoka is közművek nélkül maradhat a gyermekekkel, és most már Boglárkával együtt. István nagyon aggódott Boglárkáért, bár azt leszögezi, hogy az újságokban megjelent hírek a nő állapotáról nem egészen valósak. Boglárka mától nyugodtan visszatérhet a családi fészekbe.

A nőt nem vesztegetéssel, hanem csak lopással vádolják. Lajcsi előzetes letartóztatása október 24-ig tart, azt még nem tudni, hogy ő is távozhat-e hamarabb a börtönből.
 

A teljes adást megnézhetik az RTL MOST-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való