KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
X
Másolás vágólapra

Kiss Ramóna 16 év után távozik a Barátok köztből

2017.02.15. 18:55

Egy olyan szereplő int most búcsút a Barátok köztnek, aki az évek alatt családtaggá vált, aki valóban a szemünk előtt nőtt fel, és lett tinilányból érett hölggyé. És aki- most enyhe túlzással- de úgy indul el egy másik útra, mint egy kamaszlány, aki elköltözik a családjától, hogy saját életét felépítse. Ramóna a döntést hosszú gondolkodás után, januárban hozta meg.

16 éve így ismertük meg Ramónát, aki Szentmihályi Zsófi szerepét kapta a sorozatban. Ramóna akkor 17 évesen egyedül költözött fel Veszprémből a fővárosba, ahol magántanuló lett.

 

 

 

Rami az ország egyik legnézettebb sorozatába került, egyik pillanatról a másikra ismert lett, és ezt egyáltalán nem volt könnyű feldolgozni.

Amikor felbukkant a sorozatban a frizuráját is sokan utánozni kezdték. Az akkori producer, Kalamár Tamás, ragaszkodott ahhoz, hogy levágják a lány hosszú haját.

 

 

 

A Barátok közttel párhuzamosan aztán az igazi Ramónát is megismerhettük. Kiderült, hogy szeret búvárkodni, és imád vezetni. Van egy kis tetoválás a jobb lábfején. Bemutatta  George Lucas nevű kutyáját, aki sajnos nemrég halt meg, és elmesélte, hogy azért kapta a kutyus ezt a nevet, mert édesapja és ő is nagy Star Wars rajongók. Láttuk Ramit a Szombat Esti Lázban táncolni. Elkísértük Veszprémbe, ahol felnőtt, és ahol iskolába járt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Legfrissebb adás

Hozzászólások

A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre.

0 hozzászólás

Hozzászólás:

500 karakter
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!