Fókusz

2015.06.19. 15:23 (péntek)

Kihívás: Párkeresés egyedülálló anyukaként

Kihívás: Párkeresés egyedülálló anyukaként

Nem könnyű egy szakítás után talpra állni, és új szerelemre találni. Mennyire bonyolítja az ember életét, ha a váláskor már közös gyereke, gyerekei is vannak. Két szexi anyuka leplezetlenül őszintén beszél a nehézségekről, a megoldatlan problémákról. Ki mikor és hogyan fogad el egy egyedülálló gyerekes anyukát új párként? Gál Petra riportja.

A mindig kényes téma. Hiszen vannak ők, akik párt keresnek és ők, akiknek már van apukájuk. Egyedülálló anyukaként új párt találni óriási kihívás. Hibázni viszont pofon egyszerű:

1. Túl sokáig várni az újrakezdéssel.
2. Túl keveset várni az első randiig.
3. Ráakaszkodni a kiszemeltre.
4. Túl hamar bemutatni a gyerekeknek.
5. Túl későn bemutatni a gyerekeknek.

Két  szexi mami a Szelfiből, akik pontosan ismerik ezt a nehéz helyzetet, és leplezetlen őszinteséggel mesélnek is róla. Ada kezéhez 3 hónapig hozzánőtt egy kiskamera, hogy az élete minden pillanatát rögzítse. Ő eddig, hat év alatt egyetlen párját mutatta be Bencének és Bálintnak. Most egy külföldön élő férfival ismerkedik, akivel csak keveset találkoznak, így ez még nehezebb terep.

Horváth Gréta szintén filmezte magát, és nem takargatott semmit. Férjével, Nikosszal nem tudják, hányadán is állnak. Kisfiával, Filkóval maradt egyedül, és fogalma sincs, hogyan kezd majd hozzá a párkereséshez, ha végül mégis erre kerül a sor. De ki hogyan szakít egyáltalán időt egy randira? Nem egyszerű megoldani egy szimpla kávézást sem.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való