Fókusz

2015.04.10. 18:00 (péntek)

Ijesztő: gyerekek, akik látják a szellemeket

Ijesztő: gyerekek, akik látják a szellemeket

Vannak gyerekek, akik azt mesélik, hogy látják, érzik a szellemeket. Ijesztően hangzik, de vajon ez a valóság, vagy csak a képzelet szüleménye? Felnőttként nehéz megítélni, de beszéljenek most a kicsik arról, hogy mit is tapasztalnak. Fodor Bianka riportja.
 

Réka azt mondja, hozzá is kötődött már egy szemüveges kisfiú. A család ennek tulajdonítja, hogy a lánynak később rohamosan romlott a látása. Akik ugyanis hisznek a szellemvilágban, úgy tartják, hogy ha egy szellem emberhez tapad, betegségeit, gyengeségeit át tudja adni neki. De még a házba is beköltözhet, Szigetiék is úgy érzik, egy szellemcsaláddal osztották meg az otthonukat. A család aztán egy médium segítségével – ahogy mesélik-, átsegítette a szellemeket a túlvilágra, majd levédették a házukat.

 

Nézze meg a teljes adást az RTL Moston!

 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való