Fókusz

2016.01.18. 19:10 (hétfő)

Hajóstoppal járja be a világot

Hajóstoppal járja be a világot

Veronika szakmáját tekintve pszichológus, aki közel 20 hónapja hajóstoppal kerüli meg a Földet. Első hallásra mindez vakmerőnek tűnhet, de ő nem hagyja, hogy félelmek vezéreljék: látni szeretné a világot. A lány jelenleg Panamában van.

A munkáért cserébe csupán szállást kap, a kiadásai pedig minimálisak. Nem áll távol tőle a vízi életforma, egy hajón nőtt fel a Földközi-tengeren. Indulása előtt két évig önvédelmet is tanult, s bár édesapja nagyban támogatta elhatározását, ő inkább fizetett matróznak szánta volna lányát.

Hajóstoppal járja be a világot

Töltött már el éjszakát lakatlan szigeten, és volt, hogy egy vulkán kráterébe ereszkedett le. Bőven van ideje a helyek, és az ott élők megismerésére. Veronikának vannak még tervei, azt mondja, nem áll meg ennyinél. Egy extrém és veszélyes magyar rekordállításra is készül, ám amíg ahhoz a feltételek nem lesznek adottak, tovább folytatja vakmerő utazását.

 


A teljes adást megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való