Fókusz

2015.07.22. 18:30 (szerda)

Felrobbant a csikidám-bomba Agárdon

Felrobbant a csikidám-bomba Agárdon

32 év telt el, és az R-GO még mindig lázba hozza a közönséget. Szikora Robi és az R-GO több ezernyi rajongó előtt léptek fel, ezúttal Agárdon. Megszólalt a trombita, a szaxofon, pörgött a dob, pengett a basszus, és amikor a hangmérnök mindennel elégedett volt, felcsendült az ismerős zenei alap. Dörmer Csaba riportja.

Ilyés Jenifer, Jakab-Péter Izabellával és Tóth Andival léphetett fel egykori mentoruk koncertjén. Ez volt a második közös fellépésük. Andi, Izabella és Jeny, akik az X-Faktor alatt rengeteg tanácsot kaptak mentor apjuktól, azt mondják, gyakorlatban még mindig tudnak tanulni tőle.

R-GO embléma volt mindenütt. Zászlók, szafari kalapok, autogram díszítette pólók, kendők, na és rengeteg kitűző. Volt, aki számára nem csak a külsőségek jelentették az R-GO táborhoz tartozást. Marcsi például 16 éve azért változtatta vezetéknevét Szikorára, hogy a fiát is úgy hívják, ahogy a kedvencét.

A hangulat tetőfokán, egy újabb, sokadik átöltözés után jött a Hungária-blokk, és az X-Faktor felfedezettjei ismét kiereszthették hangjukat egykori mentoruk oldalán. Számukra csak most indult be a karrier, és csak remélni tudják, hogy 3 évtized múlva ők is hasonló sikert aratnak hatalmas rajongótáboruk előtt.

 

A teljes adást megnézhetik az RTL Most-on!

 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való