Fókusz

2015.08.14. 15:37 (péntek)

Ella Eyre mosolyogva állt kameránk elé

Ella Eyre mosolyogva állt kameránk elé

A Fókusz riporterei hétfő óta felváltva szigetelnek, a világsztárok mellett a világjáró fesztiválozók is elképesztően közvetlenül és szeretettel állnak kameránk elé. Máris láthatják mennyire imádják a nyelvleckéinket, csinos riportereinknek persze, hogy senki nem mondott nemet.    

Így köszöntötte a Fókusz nézőit a fiatal világsztár, Ella Eyre csütörtökön. Interjúja előtt mi még azzal foglalatoskodtunk, hogy kiderítsük, ki beszéli legjobban a magyar nyelvet a külföldi szigetlakók közül. Vagy legalábbis mennyire tanulékonyak a különféle nemzetek és mennyire tudnak utánunk mondani néhány, a fesztiválon rendkívül hasznos, például csajozós- pasizós mondatot.

Összefutottunk franciákkal, angolokkal, amerikaiakkal, ausztrálokkal és belgákkal is. Ennek az amerikai lánynak pedig nagyon tanítanunk sem kellett semmit, annyira jól beszélte a nyelvünket.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való