Fókusz

2015.06.16. 14:39 (kedd)

Egy összetört édesapa mesél élete tragédiájáról

Egy összetört édesapa mesél élete tragédiájáról

Egy végzetes baleset, ami alapjaiban változtatta meg a Tóth család életét. Egy kislány, akinek csupán 9 évet adott az élet. És egy összetört édesapa, aki vállalta, hogy a nyilvánosság előtt mesél imádott kislánya elvesztéséről. Ásványi Eszter riportja.

A helyszínen mostanra már csak mécsesek emlékeztetik az arra járókat a szombat délutáni balesetre Balatonfüreden. A 9 éves Edina és a 13 éves Brigitta éppen biciklizett, amikor az egyik kereszteződésben, egyelőre tisztázatlan körülmények között, egy autó elütötte a két kislányt.

Edinát a helyszínen újraélesztették, majd mentőhelikopterrel a győri kórházba szállították. Több műtétet is végeztek rajta, de az életét már nem tudták megmenteni. Brigitta, sérülésekkel ugyan, de megúszta a balesetet, ő végig eszméleténél volt.A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való