Fókusz

2015.07.07. 14:45 (kedd)

Egy fesztivál, ahol a jógáé a főszerep

Egy fesztivál, ahol a jógáé a főszerep

Így nézett ki hétvégén Törekin a pszichedelikus jóga falu és psytrance zenei fesztivál. Mivel ilyen még nem volt és a szavakat sem nagyon értettük, elmentünk a Siófoktól nem messze rendezett Samsara Fesztiválra.
Polgár Géza riportja.

Itt lazítós zenékre gyűlt az éji had, a szülők és a gyerekeik, a gazdák az állataik egyaránt, ahogyan Zulu, a papagáj is. sem a díszlet, sem a zene, sem az életforma nem volt szokványos. Kidekorálták még a fákat is, a többség a törzseik közé kötözött hintaágyban heverészett, mások aztán zenére lazultak mozogva. Törülköző és fürdőruha, tisztálkodó szerek, strandpapucs, egy hangszer, egy pléd és egy sátor.  Ez volt a fesztivál alap szettje. A jógamatrac jóga nadrággal viszont a kötelező kiegészítő. A Samsara ugyanis állítólag leginkább abban tért el egy hagyományos zenei fesztiváltól, hogy itt mindenki tanulhatott jógázni.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való