Fókusz

2016.01.15. 18:00 (péntek)

Dopeman nagyszüleinek gyilkosa életfogytiglant kapott

Dopeman nagyszüleinek gyilkosa életfogytiglant kapott

Társával együtt 12 rablásban és 5 emberölésben találták bűnösnek, emiatt élete végéig a rácsok mögött marad. Gabor Victor azonban még mindig harcol. Szerinte a rendőrség hibázott a nyomozásnál, a bíróság pedig nem foglalkozott a védekezésével.

Ahogy az utolsó szó jogán is elmondta, ő csak 5 rablást követett el, a többi ügyben szerinte mások a bűnösök. Gabor Victor egy olyan bandához tartozott, amely 2010 végén és 2011 elején 12 esetben rabolt ki Budapesten idős, védtelen embereket. Az áldozatok között volt az ismert zenész, Dopeman nagyapja is.

Dopeman nagyszüleinek gyilkosa életfogytiglant kapott

Az ítélethozatalra kommandósok kísérték a nyolcfős banda tagjait, és a bilincset nem vették le róluk a tárgyalóteremben sem. Az első és másodrendű vádlottat vádolták gyilkossággal, a bíró ezt másodfokon is bizonyítottnak látta. Szeptemberben született a jogerős ítélet. Gabor Victor most a börtönben vállalja, hogy kiáll a nyilvánosság elé és válaszol kérdéseinkre. Csak annyit kér, hogy takarjuk ki a szemét. Interjú közben is szigorúan őrzik: nem veszik le róla a bilincset és folyamatosan két őr áll mellette.

A férfi így vallott: „Mindketten kötöztünk. Én, a bűntársam kötöztünk, ugyanúgy. Mivel kötöztek? Amit találtunk a házban, lepedő, soha nem vittünk magunkkal fegyvert vagy kötözőket, semmit. Amit ott találtunk a házban, azzal kötöztünk meg. Odakötözték valahova? Ott az ágyba és az ágyban hagytunk.” Dopeman nagyapja nem sokkal később a kórházban halt bele sérüléseibe. Három héttel később a nagymama is elhunyt, nem tudta elviselni férje elvesztését.

A rendőrök a helyszínen nem találták meg az ő DNS-ét. Szerinte ez is azt bizonyítja, hogy a rendőrség rosszul végezte a munkáját.

" Én bűnösnek tartom magam a rablásokban. De én az, hogy megöltem valakit, nem. Én beismertem. Nekem az én lelkiismeretem tiszta. Én nem öltem meg senkit soha az életemben, nem vagyok egy gyilkos."

Dopeman nagyszüleinek gyilkosa életfogytiglant kapott

 Gabor Victor most leveleket ír mindenkinek, akitől segítséget remél. A katolikus egyháztól például azt kérte, hogy engedélyezzék az elaltatását. Abban bízik, hogy újra előveszik majd az ügyét, és még az életében kiszabadul. A jelenlegi állás szerint erre semmi esélye sincs.
 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való