Fókusz

2015.11.03. 14:43 (kedd)

Csányi Sándor az első magyar dollármilliárdos!

Csányi Sándor az első magyar dollármilliárdos!

Az MLSZ elnök, OTP bank vezérigazgató idén ismét a leggazdagabb magyar lett és 287,9 milliárd forintos, azaz 1 milliárd dolláros becsült vagyonával bekerült a világ leggazdagabb emberei közé. Csányi Sándor saját alapítványa hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalokat karol fel, a 12 éve megalapított Príma Primissima díjjal pedig a magyar kulturális és tudományos életet támogatják.

150 ezer év. Ennyit kellene dolgoznia egy átlag magyar havi keresettel rendelkező embernek, hogy megelőzze Csányi Sándort. Ebből a pénzből 3000 darab sportautót, 200 darab magánszigetet és 20 darab Fradi stadiont lehetne építeni, de elég lenne 2,8 millió magyar nyugdíjas egy havi nyugdíjára, vagy az itthoni kórházak tartozásának ötszörösére. A 4-es metrót viszont még Csányi Sándor sem tudná zsebből kifizetni, a 7 kilométeres földalatti ugyanis 452 milliárd forintba került.
 

A Fókusz teljes adását megnézhetik az RTL Moston!
 
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való