Fókusz

2014.06.10. 17:00 (kedd)

Több mint 10 kilót adott le a győzelemért

Több mint 10 kilót adott le a győzelemért

Palásthy Kata elképesztően szexi gyakorlatától mindenki szája tátva maradt. A lány keményen megdolgozott az Európa-bajnoki kupa második helyezéséért.

3 éves korától kezdve ritmikus sportgimnasztikázott. 16 évig válogatott szinten űzte ezt a sportot, de kevésbé stresszes mozgásformát szeretett volna választani magának, ezért 3 éve meglátogatott egy konditermet.

Először fitneszmodell kategóriában próbálkozott, ám rájött, hogy az nem az ő műfaja. Sportosabb alkata miatt áttért a sima fitneszre. Ez annyiban különbözik a többi kategóriától, hogy a testfordulókon kívül elő kell adniuk egy 1,5 perces akrobatikus elemekkel ötvözött tánckoreográfiát.

Edzéstervét és az étrendjét párja állítja össze. Emellett minden nap edz, kardiózik, egyik kolleganőjével pedig még fitneszórákat is tart kicsiknek.

Ugyan már vége a versenyidőszakának, felszaladt rá pár kiló plusz, de jövőre újult erővel vág neki a világversenynek. Van ideje, még csak 22 éves, így két évig még a junior kategóriába tartozik.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való