Fókusz

2014.05.06. 17:00 (kedd)

Megrázó balesetek a cirkusz világában

Megrázó balesetek a cirkusz világában

A hétfői cirkusztragédia megrázta a világot. Egy magyar artista kísértetiesen hasonló zuhanást élt túl.

Az amerikai cirkuszbaleset megrendítette a világot. A magasból lezuhanó akrobaták közül ketten még mindig életveszélyben vannak. Az Egyesült Államokban, Rhode Islanden történt cirkuszbalesetben 9 artista sérült meg annyira, hogy kórházba kerültek. Ketten kritikus, hárman súlyos állapotban. A mutatvány során az artisták emberi csillárként függtek a tartószerkezeten a hajuknál fogva, a zuhanás ellen semmit sem tehettek.

A Ringing Brothers nevű társulat a baleset után gyorsan közleményt adott ki. Ezek szerint az artistákat tartó karabiner lehetett a baleset oka, de a vizsgálat még hosszú ideig fog tartani.

A cirkusz azért is káprázatos, mert ténylegesen ott lebeg az életveszély a produkcióban. A nézőkben a rettegés izgalma az artistában pedig az adrenalin. Ettől különös, varázslatos világ és ez a valódi veszély különbözteti meg minden más művészeti ágtól.

A Ringler Brothers folytatja a turnét, ám a veszélyes légi akrobatikai mutatványokat a vizsgálat idejére szüneteltetik.

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való