Fókusz

2014.04.17. 17:00 (csütörtök)

Lehull a lepel Kiszel Tünde igazi arcáról?

Lehull a lepel Kiszel Tünde igazi arcáról?

Kitálal Kiszel Tünde hódolója. Bodzás Szabolcsnak elege lett a naptárdíva terrorjából és abból, hogy sokan selyemfiúnak nézik. Most úgy döntött elmondja, hogy valójában mi rejtőzik a Kiszel álarc mögött.

A 33 évvel fiatalabb Szabolcs egy egyetemi dolgozat miatt kereste fel őt. Ezután kezdődött állítólagos románcuk, ami a fiatal fiú szerint csak a botrányhősnő túlzása volt, hiszen semmi nem történt kettejük között.

Közös szerepléseikért sosem kapott pénzt. Csak a reflektorfény és a hírnév hajtotta. Szeretett volna minél több sztárral találkozni. Végül, ahogy ő fogalmaz: rájött, hogy csak egy irányítható majom lett a Kiszel-cirkuszban.

Azt mondja a kedves és naiv díva kép csak egy álca. Tünde valójában egy nagyon okos és számító ember, aki az évek során tökélyre fejlesztette, hogyan irányíthatja az embereket.

Úgy tűnik, Kiszel Tünde ízlése az évek során mit sem változott, hiszen nem Szabolcs az első jóval fiatalabb partnere. Marton Martin annó amilyen hirtelen jött úgy is tűnt el mellőle, ugyan így járt néhány éve egy korban jobban hozzáillő úriember, akit szimplán csak Károlynak nevezett.

A legnagyobb vitája azonban Kondor Csabával volt, aki a járókelők előtt olvasott be volt kedvesének.

Szabolcs most már csak attól fél, hogy bajba kerülhet nyilatkozata miatt. Tünde ugyanis szerinte nehezen viseli a negatív kritikát és perrel fenyeget mindenkit. Azt viszont bánja egy kicsit, hogy így váltak el egymástól.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való