Fókusz

2014.04.07. 17:00 (hétfő)

A villalakók is leadták voksaikat

A villalakók is leadták voksaikat

Vasárnap a VV6 szereplői is élhettek állampolgári jogaikkal és szavazhattak. Viszont idekint senkivel nem érintkezhettek, legfeljebb annyira, amennyire az a választáshoz szükséges volt.

Reggel 6 óra, a ValóVilág villája. Elsőként Aurelio lép ki az ajtón, a hajnali kelés ellenére fáradtságnak nyoma sincs. Az autóban aztán rátör az ásítozás. Mint valami álom…. olyan ez a hajnali utazás, amelyben Aurelio a választásról álmodik, a szavazóláda pedig Aurelio voksáról. A budafoki szavazókörbe csak pár perc az út.

Az iratok ellenőrzése után Aurelio a fülkébe vonul, majd pontosan 3 perc 15 másodperc után távozik. Hogy mit csinált ennyi ideig? Rejtély.

Miután Aurelió gyakorlatilag végigmonologizálta az utat, visszatér a Villába, majd nyílik az ajtó, jön Zsolti, aki hallgatagon üli végig az utat. Talán meg van illetődve, hiszen több mint 2 hónapja nem járt a Villán kívül.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való