Fókusz

2014.02.04. 19:00 (kedd)

Détár Enikő újra boldog

Détár Enikő újra boldog

Őszintén vall élete legnehezebb időszakáról és arról, miként éli most mindennapjait és miért látják olyan boldognak az ismerősei. 29 év házasság, és közel egyévnyi huzavona után, a házaspár útjai, úgy tűnik, végleg szétválnak.

Az elmúlt hónapokban hullámzó volt a kedélyállapota, jobb és rosszabb periódusok váltották egymást. Rengeteget dolgozott, sokat sétált és mindig számíthatott a legjobb barátaira, akiket bármikor felhívhatott.

Odafigyel rá, hogy gyermekei minél kevésbé sérüljenek és igyekszik sok időt együtt tölteni felnőtt lányával és kiskamasz fiával, nyáron például elvitte őket egy spanyolországi nyaralásra.

Több előadásban is játszik. A Madách Színház Mary Poppinsában idős madaras asszonyként, a Poligamyban pedig egy néma, de vicces orosz anyukaként lép színpadra. Előadás előtt mindig gondosan bemelegít színpadra lépés előtt. Nagyszerű formában van, szerényen azt mondja, jó genetikai adottságokat örökölt a szüleitől, de azért ahhoz, hogy két órát táncoljon ebben az előadásban, komoly erőnlétre van szüksége. Most már nem zavarja az évek múlása, február végén lesz 50 éves. Tele van tervekkel, optimistán néz a jövőbe és rengeteg új színpadi terve is van erre az évre.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való