Fókusz

2014.01.28. 15:26 (kedd)

Jóképűek, szexisek és már az egész világ ismeri őket

Jóképűek, szexisek és már az egész világ ismeri őket

Miközben sikertörténeteink nagy része eddig többnyire női modelljeinkkel voltak kapcsolatosak, kiderült: menet közben hazai férfi manökenjeink is a legjobbak közé küzdötték fel magukat.


Míg Palvin Barbi Will Smith-szel bulizik mostanában, addig egy mezőberényi srác, egy olyan divatbemutatón lépett fel ahol Kanye West volt a díszvendég. Zahorán Bertold még csak 19 éves és csupán fél éve modellkedik, máris az a megtiszteltetés érte, hogy az egyik világhírű márka őszi-téli divatbemutatóján elsőként léphetett színpadra Párizsban.

Reiter Richárd és Merha Kálmán hónapokat tartózkodnak külföldön egy-egy munka miatt. De nemcsak pózolásokból áll ám a modellélet, hanem kemény edzésekből is. Ricsi annak idején azért kezdett az edzőteremben izzadni, mert nagyon vékony volt. Kálmán pedig vasgolyókkal erősít.

A szexis modellfiúkról készült galériánkat itt is megtekinthetik!

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való