Fókusz

2013.12.12. 19:00 (csütörtök)

Példaképükkel találkoztak az X-Faktor versenyzői

Példaképükkel találkoztak az X-Faktor versenyzői

Presser Gábor és a ByTheWay, Ferenczi György és Danics Dóra, Keresztes Ildikó és Krasznai Tünde! A Fókusz összehozta az X-Faktor dobogósait azokkal a magyar zenészekkel, akikre példaképükként tekintenek.

KRASZNAI TÜNDE: „Elértem azt, amit elképzeltem!”

DANICS DÓRA: „Ügyesnek kell lennem, merre indulok el!”

BYTHEWAY: „Legfontosabb a csapatunk összetartása!”


Presser a Vígszínházban találkozott a fiúkkal, akik az első percekben alig találták a szavakat. A ByTheWay tagjai arról kérdezték az LGT frontemberét, hogy mi kell egy jó csapat összetartásához.

Keresztes Ildikó a Corvin sétányon, az X-Faktor lakásban lepte meg Tündét, akinek az első pillanattól kezdve drukkolt. Tünde nézte az X-Faktort és nem csak mentorként volt szimpatikus neki Ildikó, hanem az egész személyisége tetszett neki, a hangjáról nem is szólva. Ildikó - saját magából kiindulva - megérti Tündét, aki nagyon izgul és drukkol a döntő hétvége előtt. Azt tanácsolja, hogy nem szabad, hogy ez az érzés a teljesítmény rovására menjen. Keresztes Ildikó egyébként a hétvégén énekesnőként tér vissza az X-Faktor színpadára.

Ferenczi György, EMeRTon-díjas magyar szájharmonika-művész, énekes, hegedűs, gitáros pedig a Finálé próbái közben lepte meg Danics Dórát. A zenész meglepve hallotta Dóráról, hogy már több dalszöveget is írt.

Az X-Faktor dobogósainak életre szóló élmény volt példaképeikkel találkozni a mindent eldöntő hétvégi verseny előtt. És ki tudja, lehet, hogy később majd ők maguk válnak példaképpé egy szárnyait bontogató zenész számára.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való