Fókusz

2013.12.02. 19:30 (hétfő)

A Vundersőn íz „beérett”

A Vundersőn íz „beérett”

A speciális zamat a felvételeken túl, a kulisszák mögött is érzékelhető. Balázsék a Fókusznak is exkluzív videót készítettek az X-Faktor mentorairól.

Danny Blue mielőtt még majdnem kettévágta volna félnehézsúlyú bokszvilágbajnokunkat, Erdei Zsoltot, beígért egy plusz csapást Balázséknak: szó szerint áramütést mérni Balázsra, ami viszont nem sikerült.

Az est folyamán Ábel Anita a Szomszédokból is jól ismert színpadi csókra tanította meg a két műsorvezetőt.

Balázs pedig a segítségünkkel a négy fő „házinyúlra” lőtt ki véleménypetárdákat, a gyerekek szájával: megmutatta a mentoroknak a videót, amin óvodások mondták el véleményüket a mentorokról.

Nézze meg itt a kis lurkók bírálatait az X-Faktor mentorairól!

A mentalizmus nehéz szakma. Balázsék is klasszikus trükkel tudták csak meglepni Dannyt, amikor is Balázs félbevágta Vadon Janit, majd következett a finálé és a Balázs-Madár párbaj. A jövő hét a zárszóé. Vundersőn és Zuperszexi ízvarázs 6 nap múlva ismét!

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való