Fókusz

2013.10.14. 19:00 (hétfő)

Kiszel Tünde 13. naptárát is elkészítette

Kiszel Tünde 13. naptárát is elkészítette

A 13-as sokaknak a szerencseszáma, és majd elválik, hogy Kiszel Tündének mit hoz a sorban 13. naptára. Mert 2001-et írtunk, amikor először jelentette meg a spirálozott fotógyűjteményt, alaposan felkavarva az amúgy nem túl virágzó magyar naptárpiacot.

szA fotózás helyszíne egy hajó, nem messze Tünde Belgrád rakparti lakásától. Fő szempont a praktikusság, segítségként pedig itt van Tünde nővére is, aki kissé feszült, mert csúszás van.

Készül egy anya-lánya kép is, rendhagyó módon Donatellával közös fotó is lesz a naptárban, aztán előkerül néhány korábbi kiadvány, és a 12 éves és 170 centis kislány elmondja, ő mit lát gyermekszemmel édesanya tevékenységéből?

Donatella egyébként maga is modellkedik, barátnői javaslatára jelentkezett ő is egy modell tanfolyamra, elég kézenfekvő a kérdés, hogy vajon neki is lesz-e hasonló naptára?


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való