Fókusz

2013.06.12. 19:00 (szerda)

Lee Henrik kalandos élete

Lee Henrik kalandos élete

Bár a Barátok közt legegzotikusabb szereplője még csak 24 éves, múltja és magánélete is kalandfilmbe illő. Szerelme korábbi magyartanárával, külföldi kalandozásai, utcazene és festészet, van miről mesélnie.

KORTALAN: Szerelem az előítéletek ellenére

Először a Fókusz nézői láthatják Lee Henrik barátnőjét, aki nála 11 évvel idősebb. Kapcsolatuk már több, mint egy éve tart, és az eljegyzés óta szélsebesen az esküvő felé tart.

A helyzetet bonyolította, hogy a 35 Kira valójában Henrik tanárnője volt: magyarra és angolra tanította a fiút.

Henrik akkoriban nem nagyon tanult, hátat is fordított az iskolának. Ezután szép lassan közeledtek egymáshoz. Henrik kedvese most terapeutaként és táncos-koregráfusként dolgozik. Azt mondják, hogy nagyon erős lelki kapcsolat van köztük, de a közeledést sokáig nehezítette a köztük lévő korkülönbség.

Vietnámi apuka és magyar anyuka sarjaként nem volt könnyű gyerekkora. A családi gondok hatásai a kamaszkor kezdetekor jöttek elő belőle. Tanulmányi problémái voltak, 9 év alatt, 13 iskolába járt. Azt mondja, mindig is volt benne lázadás a kötöttségek ellen.

Ezért úgy érezte mennie kell és egy csapásra megváltozott a világ körülötte. 13 éves volt, amikor először szerencsét próbált Bécsben, majd végül 16 évesen vágott neki csak igazán a nagyvilágnak, első útja ismét Bécsbe vezetett, de hamar tovább állt.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való