Fókusz

2013.04.12. 19:00 (péntek)

30 éve színpadon a Macskák

30 éve színpadon a Macskák

Március 25-én a magyar színháztörténetben egyedülálló jubileumhoz érkezett az előadás, hiszen 30 éve épp ezen a napon mutatták be.

NOSZTALGIA: A Macskák 25 éves évfordulójára

Andrew Lloyd Webber még a 80-as évek elején írt darabot a Macskákról, amit London és New York után, 1983 márciusában a Madách Színházban mutattak be, a szerző személyesen nézte meg az előadást. Azóta többször is vendégeskedett már a Madáchban, a 30 éves Macskákról sem feledkezett meg.

Az elmúlt évtizedekben generációk nőttek fel ezen az előadáson, amit, Szirtes Tamás, Kossuth-díjas rendező és Seregi László koreográfus álmodott színpadra.

Még az X-Faktor énekesei is macskává alakultak. Ekanem Bálintra emlékezhetnek a tavalyi mentorházból, Mező Zoltán pedig a Rocktenors tagja, két éve a legjobb csapatként búcsúztak a tehetségkutatótól.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való