Fókusz

2013.03.12. 19:00 (kedd)

Álomból valóság: Oláh Gergőnek sikerült

Álomból valóság: Oláh Gergőnek sikerült

Minden előadó arról álmodik, hogy a közönség kívülről fújja a dalait, műsora végén pedig visszaköveteljék a színpadra. Úgy tűnik, mintha Oláh Gergő egy nagy álom részese lenne, pedig ez már nem az: az ő álma valósággá vált.

OLÁH GERGŐ: Egy éve mindez csak álom volt

Egy éve még anyagi gondok mérgezték az énekes családjának boldogságot. Gergő a munka mellett kisebb zenei versenyeken is elindult és saját zenekart is alapított, de a várva várt elismerés valahogy nem akart megérkezni. Amikor meglátta az X-Faktor casting felhívását, jelentkezni akart, de az egyik barátja megelőzte.

Az idei X-Faktorra is már megkezdődött a válogatás. Gergő ezúttal is ellátogatott, de most tét nélkül: most azért jött, hogy átérezze, milyen a másik oldalon ülni.

Persze kellemes csalódás is akad szép számmal. Sőt, ismerős arcok is feltűnnek. Gergő számára a legnagyobb meglepetést Danics Dóri felbukkanása jelenti. Gergő már valóra váltotta az álmait, most másokon van a sor.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való