Fókusz

2013.02.27. 19:00 (szerda)

XVI. Benedek szülőfalujában járt a Fókusz

XVI. Benedek szülőfalujában járt a Fókusz

Egy 2700 fős eldugott kis német falu, amely 8 évvel ezelőtt még teljesen ismeretlen volt. Majd 2005-ben Marktl világhírűvé vált. Azóta a torta, a bélyeg, a kenyér, a sör és a főtér is csak XVI. Benedekről szól.

XVI. Benedek pápa szerda délelőtt több mint 150 ezer ember előtt tartotta meg utolsó audienciáját. A szentatyának ez volt az utolsó nyilvános szereplése. A Fókusz eközben meglátogatta a pápa szülővárosát Németországban.

A főtéren áll XVI. Benedek szülőháza, amely minden évben húsvétkor nyit ki, mivel a kis Joseph 1927-ben ekkor született. A faluban most alig van élet, nem úgy, mint két hete, amikor több tucatnyi tévéstáb és turista szállta meg.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való