Fókusz

2012.12.19. 19:00 (szerda)

Tizenkétezer embert repített el Ákos 2084-be

Tizenkétezer embert repített el Ákos 2084-be

Egyedül a Fókusz jutott be Ákos öltözőjébe az évvégi nagykoncertjén. A zenész a teltházas Aréna előtt egy szűkkörű főpróbát is tartott, ahová csak a legszerencsésebbek juthattak be.

ÁKOS: „Itt mindenki szerelmes abba, amit csinál”

ÁKOS: Így karácsonyozik a zenész és családja

Ákos két koncertet is adott a hétvégén, az egyiket teltház előtt, a másikat pedig száz barát, ismerős és meghívott előtt. A Fókusz riportere mindkét bulin ott volt. Megmutatjuk a színpadralépés előtti legfeszültebb perceket, és az afterparty-t is, ahol a család karácsonya is szóba került.

Az énekes, aki az idén az összes jelentős fesztiválon fellépett, erre az évre már leteszi a gitárt. Az izgalmakkal teli, hajtós időszak után, most már megpróbál lecsendesedni és ráhangolódni az ünnepre.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való