Fókusz

2012.12.05. 19:10 (szerda)

Cicciolina 61 évesen is ledobná ruháit

Cicciolina 61 évesen is ledobná ruháit

Staller Ilonán nem fog az idő. Cicciolina, egykori felnőttfilmsztár egy kiállításmegnyitóra érkezett Magyarországra, ahol bevallotta, még mindig vetkőzne, igaz, csak bizonyos feltételekkel.

SZEXMÚZEUM: Tárlatvezetés Cicciolinával

Staller Ilona idestova négy évtizede él Olaszországban, ahol a mai napig nagy ismertségnek és népszerűségnek örvend. 1987 és 1992 között képviselőként az olasz parlament tagja is volt, a politika pedig a mai napig kiemelt fontosságú a számára. Harmadik házasságában él a nála 25 évvel fiatalabb ügyvéddel, Luca Di Carlo-val.

November 26-án betöltötte a 61-et, de simán letagadhatna vagy két évtizedet. Minden idők egyik legkelendőbb magyar exportcikke ma sem szégyelli testét, így joggal merült fel a kérdés, hogy vállalna-e újabb vetkőzést. A kérdésre azt felelte, készülhetne egy 10 oldalas portfolió róla, de kizárólag akkor, ha a befolyt pénzt a rászorulóknak adnák.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való