Fókusz

2012.11.23. 19:00 (péntek)

Magdi anyus és Janka néni piacra is együtt járnak

Magdi anyus és Janka néni piacra is együtt járnak

Összehoztuk a két sorozat ikont, Pásztor Erzsit és Fodor Zsókát, akikkel egy fél napot tölthettünk együtt. Elkísértük őket egy szemvizsgálatra, majd egy hétvégi piaci bevásárlásra is.

A két színésznővel először a szemészeten találkoztunk, mindketten rendszeresen járnak kontrollra. A Kossuth-díjas Pásztor Erzsi épp az unokáját vitte a Balatonra, amikor az autópályán nagyon megijedt, hirtelen alig látott valamit. Az orvosok szürkehályogot diagnosztizáltak nála és azt mondja, a műtét óta - ami rövid és fájdalommentes volt - bombasztikus a látása, így már csak olvasáshoz van szüksége szemüvegre.

Pásztor Erzsi az ország egyik legeredetibb komikája, a legtöbben a Szomszédok zsémbes Janka nénijeként ismerik. Ma is aktív, több színházban is játszik, legutóbb a Karinthy Színházban volt bemutatója. Fodor Zsókát a Barátok közt Magdi anyusaként ismerik, mint zsémbes háziasszony. Békéscsabán lesz idén két bemutatója. Mindkettőjüknek jólesik, hogy mind a mai napig gyakran megállítják őket az utcán és emlegetik a sorozatokat.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való