Fókusz

2012.11.09. 19:00 (péntek)

Hangok, amelyeket mindenki ismer

Hangok, amelyeket mindenki ismer

Ott vannak a mindennapjainkban, velük kelünk, velük ébredünk, ha bekapcsoljuk a tévét, az ő hangjuk szól vissza hozzánk. Ők a csatornahangok – és ezúttal nem a kanálisból felszűrődő zajokra gondolunk.

Bertalan Ágnes bűbájos hangját sokszor hallhatták a nézők mostanában, ő mondta új csatornánk, az RTL II jól ismert szlogenjeit az elmúlt hetekben. Nem csupán ennyi volt a dolga a kistestvérünknél: Ági lett az új adó hangadója.

A Jászai Mari díjas színésznő búgó hangja egyébként az RTL-en is gyakori vendég: a Dr. Csontban ő szinkronizálja a főszereplőt, de a Szex és New York Mirandájához is elválaszthatatlanul hozzánőtt. Ezek a sorozatok egyébként Áginak is nagyon tetszenek, rendszeresen visszanézi a munkáit.

Both András, vagy ahogy kollégái hívják: “Boci” eddig legalább félmilliószor kérte az RTL Klub nézőit, hogy „maradjanak velünk”. Nincs színész az országban, akinek ennyiszer hallhatnánk a hangját, nem csoda, hogy András 17 éven keresztül nem játszott színházban.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való