Fókusz

2012.10.09. 19:00 (kedd)

Kasza Tibi idegesítő szomszédokról dalol

Kasza Tibi idegesítő szomszédokról dalol

Még az énekest is megihlette a téma, dalt írt a zavaró szomszédokról. Nem a sajátjairól, inkább egy-egy tipikus fűrészelő, rádiót bömböltető, dübörgő, vagy óbégató kedves emberi lényről, aki történetesen épp a mellettünk lévő portán él.

Egy 2005-ös bosszúságrangsor szerint 7 éve minden második magyarnak fejfájást okoz a rossz szomszédság.

Egy budapesti történet 2009-ből mindegyiken túltett: egy szomszéd két és fél éve bömböltette a rádiót, úgy, hogy otthon sem volt. A birtokvédelmi határozatot a rádióbömböltetős esetnél meghozta a jegyző, a rádió mégis üvöltött, még egy évvel a határozat kézhezvételét követően is. Pedig a határozatot többórányi videófelvétel is alátámasztotta. Szóval akkor mit is ér a határozat és mit számít egy zajbírság?

Kasza Tibi dalban dolgozta fel a témát.


Nézze meg a Fókusz riportját itt!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való