Fókusz

2012.10.01. 19:00 (hétfő)

Izgalmak és szenvedélyek vihara tombol az RTL II-n

Izgalmak és szenvedélyek vihara tombol az RTL II-n

Hétfő délután kettőkor elindult az RTL II, ahol jönnek a jobbnál jobb sorozatok. Van itt minden: a romantikától kezdve az izgalmas bűnügyeken át egészen a világ legdrágább produkciójáig, világsztárokkal fűszerezve.

Az Ausztráliában forgatott Terra Nova első epizódjának elkészítése percenként 200 ezer fontba, azaz 63 millió forintba került, az első évad 13 része pedig 60 millió fontba azaz 18,6 milliárd forintba. Spielberg a Jurassic Park után új világba kalauzol bennünket: a 85 millió évvel ezelőtti időbe, ahol a cél az emberiség megmentése a filmbeli jelenben 2149-ben minden élőlényt a kihalás fenyeget.

Persze romantikából és drámából sem lesz hiány. A spanyol telenovella, a Szalamandra Lola és Andres szerelmét boncolgatja, akik Las Vegasba szöknek, mert a fiú családja ellenzi kapcsolatukat.

Több, a tengerentúlon is nagy sikernek örvendő alkotás is helyet kap a repertoárban. Az egyik A nagy svindli című érzelemittas krimi, amelyben rengeteg ismerős arc bukkan fel: a főszereplőt, Matt Bomert a Glee-ből és a Chuckból ismerhetjük, de van benne Szex és New York szereplő is. És ma már láthattunk egy rég nem látott arcot ,,Al Bundy”-t is, ezúttal az Egy rém modern családban.

A Golden Globe-díjas sorozat 2012-ben bezsebelte a legtöbb Emmy-t is, a legjobb vígjáték, a legjobb férfi és női mellékszereplő kategóriákban.

Az Elfelejtve pedig olyan civil önkénetesekről szól, akik névtelen áldozatok személyazonosságait kutatják. A csapat élén Christian Slater áll, aki pár éve azzal került az újságok címlapjára, hogy szerelmes Winona Ryderbe.

Exkluzív: dupla születésnapot ünnepel az RTL

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való