Fókusz

2012.09.26. 19:00 (szerda)

Szirota Jennifer hangja nem ismer határokat

Szirota Jennifer hangja nem ismer határokat

Jennifer nem akart próféta lenni a szülőföldjén, és nem is lett az, de sztár igen! Sőt, még portugálul is megtanult egy dal erejéig. És már csak 1-2 hónap, aztán saját dalaival áll ki a színpadra.

SZIROTA: Összehangolás a huligánokkal

SZIROTA: Dalolászás Juhász Marcival

Nyírmadán a falunapok adják az apropóját annak, hogy a kisváros híres szülötte, Szirota Jennifer is fellépjen. Életében először ad otthon koncertet az amúgy ritkán hazalátogató lány, hiszen jó ideje már Budapesten él.

Juhász Marci meghívás sem véletlen a faluba, hiszen a Csillag Születik kezdete óta nagyon jó kapcsolatban vannak egymással. Jenny pedig elárulja, hogy a Hooligans meghívása ugyan nem az ő ötlete volt a városnapra, de nagyon boldog, hiszen rajong értük.

A lány nem egy szál CD-vel jár fellépni, élő zenekar kíséri, minden valódi, a hangszerek, a zenészek és az ének is.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való