Fókusz

2012.09.03. 19:00 (hétfő)

Lehull a lepel az RTL II műsorairól

Lehull a lepel az RTL II műsorairól

Egy ország találgatta kik lesznek majd az RTL II műsorvezetői, és hogy a közönségkedvenc műsorok közül lesz -e olyan, amely visszatér.

Oroszlán Szonja, Csonka Andrással elhozza nekünk újra a Szombat esti lázat. Friderikusz Sándor, Máté Kriszta és Rábai Balázs is újdonsággal lép ismét a nyilvánosság elé.

Elkezdődött a visszaszámlálás. Rengeteg izgalmas sorozattal és Delhusa Gjoni párkereső műsorával felvértezve október 1-én startol az RTL Klub új országos kábelcsatornája!

Az internetet pedig máris ellepték azok a grafikák, amelyeket az RTL II plakátkjai ihlettek, igaz, ekkor az alkotók még nem tudhatták, hogy mi áll a rejtélyes reklámhadjárat hátterében. Kedden megszólal a Fókuszban az az ismert reklámszakember is, aki ötletével hetek óta izgalomban tartotta az országot.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való