Fókusz

2012.07.31. 19:00 (kedd)

Roberto Carlos havonta neveli magyar kisfiát

Roberto Carlos havonta neveli magyar kisfiát

Roberto Carlos a brazil válogatott és a Real Madrid egykori csillaga, BL gyõztes és brazil világbajnok. És egy magyar gyermek édesapja! Anya és fia a Fókusz kamerája elé állt.

EXKLUZÍV: „Roberto Carlosszal együtt neveljük a kicsit”

Cristofer édesanyja, Alexandra külföldön tanult, több nyelven beszél. Elárulja: sokáig azért nem mutatta meg a gyereket, mert sértõ találgatások jelentek meg arról, hogy mikor és hogyan jött össze a világsztárral. Szandra azt mondja, Roberto udvarolt neki, többször is találkoztak és a kisfiú nem egyéjszakás kaland, hanem a szerelmük gyümölcse.

Bár a focistának 8 gyermeke van, Cristoferre különösen figyel. Minden fontos döntést asz édesanyával közösen hoznak meg, és havonta legalább egy hétvégén találkoznak.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való