Fókusz

2012.06.22. 19:30 (péntek)

Medveczky Ilona kivívta minden Medveczky haragját

Medveczky Ilona kivívta minden Medveczky haragját

Távoli rokonok, vagy pedig semmi közük egymáshoz? Zaklatás, vagy családfakutatás? Medveczky Ilonára most alaposan megorrolt a Medveczky-nemzetség, a díva közelmúltban tett nyilatkozatai miatt.

Medveczky Mihály családja az egyik legősibb magyar családnak tartja magát, egészen a Honfoglalás koráig tudják visszavezetni családfájukat, és nemcsak Magyarországon, hanem Szlovákiában és Lengyeloprszágban, de szerte a világban is több ezer Medveczky él.

Családfájukat 35 éve kutatják a Medveczky-ek, ennek a keretében küldtek levelet minden lehetséges rokonnak. Így keresték meg néhány alkalommal Medveczky Ilonát is, hogy szolgáltasson adatot a családfához. Valószínűleg a díva ezt érthette félre, és ezért tekintette zaklatásnak.

Az egykor ünnepelt táncosnő a megkereséseket igencsak zokon vette.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való