Fókusz

2012.03.07. 20:59 (szerda)

14 éve élünk Barátok közt

14 éve élünk Barátok közt

Szerdán már a hatezredik részben követhettük a Mátyás király tér lakóinak életét. Majd tizennégy éve, hogy az ország kedvenc sorozata elindult.


BK: Kedves emlékek, bolondozások Barátok közt

Berényi Claudia a kezdetek óta a történet állandó szereplője, aki nem a Mátyás király téren él, hanem egy budai villában. Claudia a történetben Szentmihályi Zsófi nagynénje. Kiss Ramóna négy évvel az indulás után csatlakozott a történethez. Már előtte is nézte a sorozatot, Claudia volt az egyik kedvenc szereplője.

Kiss Ramóna 10. éve forgat együtt a barátokkal, azt mondja, kolléganőjével hamar jó barátok is lettek, mert nem csak a munka során, hanem a forgatásokon kívül is sok időt töltenek együtt.

Szabó Győző lesz az egyik főszereplője a szerda esti, 6000. Barátok köztnek. A színész pályája során nem először játszik rosszfiút, azt mondja, már megszokta, hogy mindig ilyen szerepet osztanak rá.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való