Fókusz

2011.12.22. 19:23 (csütörtök)

Kilencezren éltették az X-eket szuperkoncertjükön

Kilencezren éltették az X-eket szuperkoncertjükön

Az X-Faktor versenyzői az elmúlt hónapokban nem is nagyon gondoltak másra, minthogy elbűvöljék a mentorokat és jól szerepeljenek a kamerák előtt. Az igazi élmény azonban a színpadon érkezik, ők pedig megkapták a show legnagyobb ajándékát.

Hatalmas siker és hihetetlen látvány. Kilencezer rajongó ünnepelte szerda este az X-Faktor döntőseit a Sportarénában.

A 12 döntős az első közös dallal robbant be a színpadra, majd a versenyzők kiesésük sorrendjében léptek egyesével a színpadra.

Baricz Gergő még a közönség közé is beugrott, Kocsis Tibi hangjába pedig az Aréna is beleremegett. Óriási tapsot és üdvrivalgás volt a 12 énekes jutalma, akik még egy ráadás búcsúdallal zárták a koncertet, és így kívántak boldog karácsonyt a rajongóknak.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való