Fókusz

2011.10.25. 19:20 (kedd)

Ahogy még sohasem láttuk a Barátokat

Ahogy még sohasem láttuk a Barátokat

Tokajban és környékén vendégeskedtek a Barátok közt sztárjai, akik nemcsak a finom helyi borokkal és a szőlészettel ismerkedtek, de végre volt idejük egymásra is.

RÉKASI: „Nagyon állat”

RAMI ÉS BALÁZS: Sírva fakadt, olyan jó volt

A csapatépítő két nap egyben kulináris túra is volt. A producer útközben 3 csapatot jelölt ki, akiket a sorozat színei után, piros, fehér és kék színekkel jelöltek. A csapatkapitányok Kiss Ramóna, Varga Izabella és Ábrahám Edit lettek.

A csapat első útja a tarcali kastélyba vezetett, ahol mindenki elfoglalta a szállását. Az ebéd után máris következett az első feladat, a borfelismerő verseny. Az első pincelátogatáson a csapatok többek között hordógurításban, venyigevágásban, puttonyozásban és sommelier feladatokban mérhették össze tudásukat. A boros pince után lopózás volt a feladat, vagyis: ki tudja a leghamarabb kiszívni a hordóból a bort.

Hogy végül melyik lett a győztes csapat, megtudhatják a Fókuszban!

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való