Fókusz

2011.07.26. 19:54 (kedd)

A szentírás hátborzongató összefüggései

A szentírás hátborzongató összefüggései

Világháború, válság, Bin Laden halála - események, amelyek megrengetik a világot, és amelyek szerepelnek a Bibliában is. A Fókuszban megszólalt a férfi, aki 15 éve kutatja a Bibliát.

A világnak lassan minden szegletéhez köthetünk terrorcselekményt, természeti- vagy ipari katasztrófát, visszafordíthatatlan eseményeket, amelyeket jó lett volna valahogy elkerülni. Például a megelőzésre is képes egyesek szerint a Biblia, legalábbis Michael Drosnin, a Biblia Kódja szerzője szerint. Dr. Adam Bradford viszont azt javasolja, ne olvassuk dogmákhoz ragaszkodva, és máris egy új világ tárul a szemünk elé. Az viszont mindkét elméletalkotó szerint tény, hogy a Sors ugyan kiosztja a kártyákat, de végül is mi, emberek játszunk vele. Az tehát, hogy elhisszük-e, amit ellenőrizni nem tudunk, már csakis ránk tartozik.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való