Fókusz

2011.06.24. 20:21 (péntek)

Együtt izzadtunk a Való Világ bombázóival

Együtt izzadtunk a Való Világ bombázóival

A legújabb edzésmódok hívei szerint két hét kell ahhoz, hogy formába hozzuk magunkat a bikiniszezonra. Ex-villalakóinknak ugyan fogyásra nincs szükségük, de az alak- és izomformálás soha nem árthat, ezért Anikó és Gigi vállalta, hogy teszteli a legtrendibb őrületeket

A Való Világ két bombázójával, Anikóval és Gigivel kipróbáltunk néhány vadonatúj edzésprogramot, amelyekkel két hét alatt garantáltan csúcsformába lehet kerülni.

A mindig aktív Gigi a defendora szavaz, Anikót pedig nem lehet lebeszélni az izomstimulálásról. A lányok teljesen kifáradtak az egésznapos edzéstől, úgyhogy a végén a jól megérdemelt jutalomról még a strandszezon miatt sem voltak hajlandóak lemondani.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való