Fókusz

2011.05.11. 19:59 (szerda)

Elhunyt Pityu, a világ legkisebb embere

Elhunyt Pityu, a világ legkisebb embere

A Budapest-Bamako rallyn még arról forgatott a Fókusz, hogyan varázsolja el mutatványaival az afrikai gyerekeket Pityu. Az út után azonban eltűnt, halálhíréről a család szerdán értesítette a barátokat. Exkluzív felvételek a Fókuszban.

Bohóc, zsonglőr, bűvész, egyensúlyozó művész, késdobáló. Többszörös világrekorder, aki a cirkuszvilág nemzetközi porondjain is megállta a helyét. Tóth István Pityu, a világ legkisebb embere nincs többé.

A hír először a legnagyobb közösségi portálon jelent meg. A Fókusz kiderítette, hogy Pityu egészségi állapota az utóbbi időben megromlott, nemrég egy győri kórház belgyógyászatán ápolták. Hiába. Hétfő hajnalban meghalt. 48 éves volt.

Tekintse meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való