Fókusz

2011.04.15. 19:15 (péntek)

Alibigyártás és bércsábítás felsőfokon

Alibigyártás és bércsábítás felsőfokon

Kész alabigyár segíti már a tilosban járókat, hogy a hazugságokat, félrelépéseket leplezni tudják. Ha valaki mégis gyanút fogna hűségtesztet is rendelhet.

2011.04.15.


Ha egy elfogadható sztori kell egy görbe estéről vagy légyottról...
vagy hősként akar hódítani, esetleg nem bízik párjában, akkor jöhet a barát vagy barátnő és egy kis konspiráció.

De ha valaki nem bízik a haverokban, akkor akad más megoldás is. Az alibigyár.

A magyarázat egy olyan hölgy szájából hangzik el, aki imádja a munkáját. Anna azt mondja, nincs szüksége anderseni fantáziára ahhoz, hogy pl. egy hűtlenkedős hétvége alibijét felépítse.

Néha szerencsejátékosoknak, vagy anyósuk elől menekülő férjeknek gyártanak magyarázatot, de a megbízások többsége a félrelépéseket segíti elkendőzni. És még mielőtt kiszaladna a hölgynézők száján az „Aljas férfiak!” kifejezés, eláruljuk, az ügyfelek nagy része nő.

Adrien baráti körében többször is előfordult, hogy kényes helyzetekben segítenie kellett. Ez már annyira jól ment, hogy elhatározta: üzleti alapokra helyezi a tevékenységet. Az első megbízás mégsem alibi biztosítása, hanem egy hűségteszt volt.

Álvalóság? Csalás? Kegyes hazugság? Az alibigyártás etikai kérdéseket is felvet.

A tapasztalat azt mutatja, hogy az ügyfelek sokszor utólag átértékelik a dolgokat, és azt mondják, nem vágynak ilyen életmódra. Ha pedig a hűtlenség vonzóbb, izgalmasabb számukra, nos, az egy másik történet.

Nézze meg a Fókusz riportját itt!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való