Fókusz

2011.01.14. 19:55 (péntek)

Randi-faktor élő legendákkal

Randi-faktor élő legendákkal

Saját otthonukban fogadták közismert zenészek az X-Faktor sztárjait. Kiderült, Pataky Attila végig Vastagéknak szurkolt, Nikolas és Balázs Fecó már a bejáratnál összebarátkozott, Bródy pedig még gitározott is Janicsák Vecának.

HÁRMASBAN: Nikolas, Balázs Fecó és Ildi együtt énekel

EXTÁZIS: Pataky Attila és Vastag Tomi duplázott

MEGHITT: Veca együtt zenél Bródy Jánossal

Bizsergető érzés lehet olyan zenészlegendáktól dicséretet kapni, akiknek a poszterei már gyerekkorunkban ott lógtak a falainkon, és akiknek valamelyik stadionban tartott koncertjét annak idején az ezredik sorból figyeltük irigykedve, tátott szájjal. Nyilván se Vastag Tomi, se Nikolas, se Veca nem gondolta, hogy egyszer ott áll majd példaképe nappalijában és együtt énekli majd annak legnagyobb slágerét. A szervezésbe persze kicsit besegítettünk, de csak azért, nehogy lemaradjunk a Kölyköd voltam, a Ha én Rózsa volnék, vagy a Maradj velem különleges verziójáról, amelyben spontán találkozott egymással a kis és nagygeneráció

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való