Fókusz

2011.01.10. 18:52 (hétfő)

Janicsák Veca lelkét megérintették

Janicsák Veca lelkét megérintették

A Házibuli című film slágerré lett főcímdala új értelmet kapott, amikor Vecának énekelte a könnyeit nyeldeső, boldog rajongó. Az X-Faktor énekese a lány anyjával szövetkezett, így tudta váratlanul meglepni Ancsit. A megható találkozás után az első közönségtalálkozójára is elkísértük Vecát.

MEGHATÓ: Veca, a titkos meglepetés - video

Veca számára, ahogy mondja, a legfontosabb, hogy rajongói szemében minél emberibb tudjon maradni. Az énekesnő társaihoz hasonlóan rengeteg levelet kap, közülük mégis van egy, aminek tartalma nagyon megérintette. Egy mozgássérült lány írta, aki sajnos nem vehet részt a közönségtalálkozón.

“Olyan jó lenne egyszer Vecával találkozni, elképesztő hangja van, kedves és elbűvölő, de sajnos a mai találkozóra sem tudok elmenni. Én nagy aláírásgyűjtó vagyok. Esetleg tudnátok kérni nekem egy aláírást Ancsi névre, és külön lapra írna pár sort nekem az aláírásgyűjteményembe? El tudnátok küldeni nekem?” – ezt írta a lány.

Veca pedig felkerekedett, és a közönségtalálkozó előtt lakásában látogatta meg rajongóját.

A kislány áhitattal figyelte nagy kedvencét, percekig úgy tűnt, hogy fel sem fogja, hogy mindez vele történik.

Aztán jött egy pillanat, amikor a kis szobában megfagyott a levegő…

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való