Fókusz

2010.10.15. 17:22 (péntek)

Extrém és meghökkentő alkotások a körömolimpián

Extrém és meghökkentő alkotások a körömolimpián

A szakma legjobbjai számára egy körmökre varázsolt 3 dimenziós kalandregény már meg se kottyan. De akad olyan műkörömfantázia, amely egy egész álló héten át készül.

Már-már valóságos művészet, az apró szobrok és az azokkal díszített ujjvég mégis a műkörmös szakma legújabb hóbortja. Valójában teljesen viselhetetlen, de ebben nem is ez a lényeg.

A körömolimpiát évek óta Londonban rendezik meg. Tavaly is arannyal tértünk haza onnan. Kovács Gabi akkor 22 ország 108 versenyzőjét körmözte le építő kategóriában. Ő az idén bronzérmes lett.
Az idei olimpia bajnok, Fekete Zsuzsa lett a zselés körömépítés mesterkategóriájában nyerte meg. Zsuzsa mintegy 350 körmöst utasított maga mögé.


Nézze meg a riportot!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való